[b][i]Discord adresiniz :Khai Ronin #8656
Steam id :[/i][/b][url=https://steamid.io/lookup/STEAM_0:0:89625727]STEAM_0:0:89625727[/url]
[b]Karakterinizin Adı ve Soyadı :Arthur Shelby
Karakterinizin öz geçmişi (en az 500 harf)[/b]946 doğumlu olan Arthur Shelby , ingilterenin Birmingham şehrinde doğmuştur. Birminghamın meşhur çetesi Peaky Blinders'in Yönetim Kurulu Başkanıdır. Londrada yaptığı işlerden büyük bir ün kazanan Arthur Shelby , dağıtım ağlarını genişletmek amacı ile Amerikanın New Jersey eyaletine gelir ve burada faaliyetlerine başlar. Arthur'un çok kavgacı bir duruşu vardır ve kararlı bir şekilde ailesini korumaya yeminlidir. Bir yandan illegal işlerle uğraşırken , diğer yandan boksorlükle uğraşan Arthur, işlerini legalleştirip bir yandan da araba alım satım işine girişecektir. Hedeflerinden en büyüğü ise New Jersey'de ünlü bir boksör olmaktır. Bu yolda emin adımlarla yürürken arkasında ailesi vardır.
[b]Karakterinizin hobileri ve fobileri:Hobileri Boks yapmak kumar oynamak ve içki içmek fobileri Savaş fobisi[/b]
Discord adresiniz :Khai Ronin #8656
Steam id :STEAM_0:0:89625727Karakterinizin Adı ve Soyadı :Arthur Shelby
Karakterinizin öz geçmişi (en az 500 harf)946 doğumlu olan Arthur Shelby , ingilterenin Birmingham şehrinde doğmuştur. Birminghamın meşhur çetesi Peaky Blinders'in Yönetim Kurulu Başkanıdır. Londrada yaptığı işlerden büyük bir ün kazanan Arthur Shelby , dağıtım ağlarını genişletmek amacı ile Amerikanın New Jersey eyaletine gelir ve burada faaliyetlerine başlar. Arthur'un çok kavgacı bir duruşu vardır ve kararlı bir şekilde ailesini korumaya yeminlidir. Bir yandan illegal işlerle uğraşırken , diğer yandan boksorlükle uğraşan Arthur, işlerini legalleştirip bir yandan da araba alım satım işine girişecektir. Hedeflerinden en büyüğü ise New Jersey'de ünlü bir boksör olmaktır. Bu yolda emin adımlarla yürürken arkasında ailesi vardır.
Karakterinizin hobileri ve fobileri:Hobileri Boks yapmak kumar oynamak ve içki içmek fobileri Savaş fobisi