North Role Play

Smile Hesap Başvurusu

Locked
151 views
Discord isminiz: RoXoR#2566

Steam id : STEAM_1:1:64662836
Oyun içinde bir oyuncu sizin ona adınızı söylememenize rağmen size  adınızla seslendi ne yaparsınız? / Buradaki kural ihlali nedir ? MetaGaming/ Nereden tanıştığımızı sorarım çıkaramadım derim vs.

Roldeyken bir bara giriyorsunuz ve barda kavga çıkıyor, kavga ederken nasıl emote'lar verirsiniz belirtin(en az 5 emote) /me /do 
/do Endişelenir ve sessizce köşede bekler.
/do Zaman ilerledikçe kendini ne yapacağı hakkında karar vermek zorunda hisseder
/me elini cebine sokar
/me birden elini çıkarıp bir yumruk sallar
/me Ceketindeki kanı siler

/roll nedir ve nerelerde kullanılır ? : Üs arama gibi karşı tarafa da şans verme amaçlı rp durumlarında kullanılır 

Admin çağırdınız ve admin gelmedi nasıl bir yol izlersiniz ? : İyice bekledikten sonra hala gelmiyorsa ve durum ciddiyse ooc'dan yazarım yine gören olmazsa discord'a yazarım

Rol içerisinde size birisi küfür ediyor ne yaparsınız ? : Role bağlı yani diyelim adamın arabasına çarptım ona göre rol yaparım işte küfür niye ediyon bilader özür dilerim işte gel zararı ödiyeyim vs. ya da kavga çıkıcak küfür ediyor kavgayı başlatmış olur.

Yasaklanmış roller nelerdir ? : Mad RP, 
Türk Kürt Arap Pedofili Zoofili Nekrofili Nazi Propogandası Aksan İle Konuşmak Sahte Rozet göstermek

İzin alınarak yapılması gereken roller nelerdir ? : Tecavüz, Yakın taciz, karakteri uzun süreli etkileyecek roller ( kalıcı hasar vesaire.), sahte belge göstermek, Soygun rolü

5 adet /me örneği 5 adet /do örneği veriniz : /me ceketini asar, /do öfkelenir, /me kaşlarını çatar, /do ambulans her an gelmek üzeredir, /me karşısındakini hızlıca iter /me yüzündeki kanı temizler /me Ayakkabısındaki pisliği temizler. /do tedirgindir /do kuşlar kaçışmaya başlar /do etraf sessizdir

FailRP nedir ?: Yanlış yapılan rol. Polisin emir dinlememesi gibi.

TrollRP nedir ?: Rp'deyken trollemek troll rpsi yapmak gerçek hayatta olmayacak türden saçma işler yapmak vs.
Revenge Kill nedir ? : Öldükten veya herhangi bir şey olduktan sonra buna sebep olan insandan hıncını çıkarmak için yapmaya çalıştığın rp. Örneğin polissin suçlular seni vuruyor öldükten sonra gidip bile bile üstlerini arıyorsun vs.

RetardedRP nedir ? : Salak rpsi gibi örneğin micspam atmak saçma sapan eylemler yapmak

Bir süre afk kaldınız oyuna döndüğünüzde 3 kişi sizin etrafınızı sarmış sizi kaçırıyor ne yaparsınız ?: Yani safezone dışında afk kalmak benim suçum sonuçta yapacak bir şey yok rpye devam ederim safezone içinde kaçırdılarsa oocdan geçerim arkadaşlara baktım bırakmıyorlar yapacak bir şey yok rpye devam

Sunucu içerisinde bir bug yada hata ile karşılaştınız ne yaparsınız? : Sunucuda üst yetkili varsa çağırıp söylerim yoksa discorddan yazarım yetkili kanalına

Daha önce oynadığınız rol sunucuları? nerelerde rol yaptınız ? : Oyunda 2200+ saatim var. Hepsi de rp'de geçti. Yani aşşağı yukarı bütün serverlarda bütün modlarda oynadım desem yanlış olmaz. İlla isim istiyorsanız narkoz whiteking hltr immortal enforce eagles moon polo hogwarts türevleri vs. ayrıca mta roleplay ve arma 3 roleplay tecrübem var.
Sunucu içerisinde size referans olabilecek birisi varmı ? varsa kim ?: Yani sunucuda kimseyi tanımıyorum geçmişte wolfixle aynı sunucuda admindik belki o olur :D

Hesap başvurunuz kabul edilmiştir.Karakter başvurusu yapabilirsiniz.

Reply